Wine in progress - Schwarzwald (Black Forrest)

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 113724
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
136 livraison gratuite!

Description

Na een flinke regenbui opent zich de hemel en ontstaat een prachtig lichtspel over de wijngaarden. Tijd voor een wandeling, camera mee en op juiste punt dit landweggetje naar de zon gevonden. Deze "Weinlehrweg" is een wandelroute rond Kappelrodeck (Zwarte Woud) waar met circa 20 plaquettes het hele proces rondom wijnbouw wordt uitgelegd. Nog leerzaam ook dus!

En savoir plus sur juvani photo

juvani photo photo de profiljuvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, de schoonheid van verval.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Voir ses oeuvres