Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba

sur Jasper van de Gein Photography

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba sur Jasper van de Gein Photography

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 210330
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
103

Description

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba.Bekendste bezienswaardigheid in het plaatsje is de Rocca di Manerba, een 217 meter hoge rots. Van de burcht boven op de rots zijn nog maar enkele resten over. Hij is in ca 1570 totaal verwoest omdat een beruchte roversbende, hem als hoofdkwartier en uitvalsbasis voor zijn rooftochten gebruikte.

Een wandeling naar de top is vooral de moeite waard vanwege het mooie uitzicht op het Gardameer, de baai ,het haventje van Torchio en de eilanden Isola di Garda en Isola di Conigli. Op weg naar de top van de Rocca passeert U ook het Museum waar een uitgebreide verzameling van gebruiksvoorwerpen uit het verleden te zien zijn die daar ter plaatse gevonden zijn en een uitgebreide uitleg van huidige stand van zaken voor wat betreft de Rocca en het er onder liggende natuurpark ,tevens zijn er enkele schaalmodellen van het oude Kasteel en het natuurpark te bezichtigen In het natuurpark is een grote hoeveelheid wandelpaden te gebruiken die U een goed beeld geven van de flora en fauna van dit gebied en waar vooral de grote hoeveelheid aan wilde Orchideeën een lust voor het oog zijn,het uitzicht van af de meerzijde waar U gemiddeld ca. 60 tot 100 meter boven het waterniveau bent is onvergetelijk.

Cette œuvre est offerte par Jasper van de Gein Photography

Jasper van de Gein Photography photo de profilQuelque chose d'original sur le mur ? Découvrez ici la collection exclusive de Jasper van Gein Photography. Une assiette pour tous les goûts. Une mise en œuvre pour chaque budget. Si vous cherchez quelque chose à mettre sur votre mur, je suis sûr que vous trouverez ici quelque chose qui vous conviendra. Belle décoration murale sur le matériau et la taille de votre choix. Vous pouvez choisir entre le bois, la toile, l'aluminium, le X-Poser et plus encore. "Un mur vide est une opportunité manquée."

Voir ses oeuvres