Code de l'oeuvre: 208569

Tram in Turijn bij de Gran Madre

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
136 livraison gratuite!
Tram in Turijn  bij de Gran Madre sur Leanne lovink

Prévisualisez les oeuvres chez vous!

Notre application vous aide à trouver une oeuvre qui correspond à votre intérieur. Prenez une photo avec votre IPhone ou iPad, accrochez virtuellement votre oeuvre et partagez le résultat avec vos proches par mail, Facebook ou Twitter. Sur l'application. .

Télécharger l'application pour iPad et iPhone Télécharger l'application pour Android

Description

Fantastisch zo'n oude tram in de geweldige stad Turijn bij Gran Madre di Dio. Tram 13.

Tram 13 van Feriale Piazza Campanella naar Piazza Gran Madre

De Gran Madre di Dio is een aan Maria, Moeder van God, gewijde rooms-katholieke kerk in Rome. De kerk is gelegen aan de Tiber, op het Piazzale Ponte Milvio, nabij de Milvische brug, op het kruispunt van de Via Flaminia en de Via Cassia.

De kerk werd in 1931 gebouwd op last van paus Pius XI, ter nagedachtenis aan de vijftienhonderdste verjaardag van het Eerste Concilie van Efese, waar Maria's moederschap van God als dogma werd vastgesteld. De kerk werd ontworpen door Cesare Bazzani en kwam in 1933 gereed. De kerk is de thuisbasis van een parochie met dezelfde naam. De kerk is gebouwd in de vorm van een Grieks kruis. De hoofdingang wordt voorafgegaan door een veranda, die wordt bekroond door een fronton, steunend op driehoekige zuilen. De kerk heeft een hoge koepel, die wordt geflankeerd door twee kleine torens.

En savoir plus sur Leanne lovink

Leanne lovink photo de profilcatch the moment, there is no such thing as coincidence

Voir ses oeuvres