Toscane, Toscane (1)

sur Rob IJsselstein

Toscane, Toscane (1) sur Rob IJsselstein

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 84487
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
138

Description

De landschappen van de Toscane in Italië zijn wereldberoemd. Groen, mooie huizen op de toppen van de heuvels, de cipressen. Pure pracht en schoonheid. Ik kan er uren rondrijden op zoek naar mooie beelden.

Cette œuvre est offerte par Rob IJsselstein

Rob IJsselstein photo de profilLandschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Voir ses oeuvres