Skyline Rotterdam

sur Rob van der Teen

Skyline Rotterdam sur Rob van der Teen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 182549
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
89
  • pricelist_free_shipping

Description

Die Skyline von Rotterdam ist die höchste und bekannteste vista der Niederlande hohen Wolkenkratzern , Bürogebäuden, Wohnanlagen und der Euromast Rotterdam geben die Luft von einer Welt . Vor allem in Kombination mit der großen Zweig der Maas und dem Hafengebiet der Nordsee . Die ERASMUS-Brücke ist hier natürlich nur selten fehlt.

Cette œuvre est offerte par Rob van der Teen

Rob van der Teen photo de profilNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Voir ses oeuvres