Rotterdam Night

sur Rob van der Teen

Rotterdam Night sur Rob van der Teen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 66782
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
89

Description

The Mainland is a short busy road south of the center of Rotterdam. The road is in line with the Westzeedijk and runs until the intersection Schiedamsedijk / Boompjes / Erasmus Bridge. In the central reservation of the motorway are the tram rails of the tram lines 8 and 20. On the corner Schiedamsedijk is the Meuse skyscraper, which for some time was the tallest residential building in the Netherlands after construction.

Cette œuvre est offerte par Rob van der Teen

Rob van der Teen photo de profilNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Voir ses oeuvres