Road sign 2

sur Karen Boer-Gijsman

Road sign 2 sur Karen Boer-Gijsman

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 228457
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
100
  • pricelist_free_shipping

Description

Road sign, verkeersbord, Verkehrszeichen , panneau de signalisation, America, Miles, 38, Next, volgende, suivant, nächste

Cette œuvre est offerte par Karen Boer-Gijsman

Karen Boer-Gijsman photo de profilMijn naam is Karen Gijsman,Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Sittard, waar ik de opleidingsrichting Publiciteit en Fotografie volgde. Na mijn afstuderen ben ik binnen twee maanden aan het werk gegaan als kinderfotograaf. Dit heb ik tot en met einde 2008 met heel veel plezier gedaan. Al die tijd was het eigen ondernemerschap een droom van mij die ik in begin 2009 heb verwezenlijkt. Op fotografisch gebied ligt mijn hart bij het werken met mensen. In mijn ogen is er niks mooiers dan een eerlijke lach van een kind, een trotse vader en/ of moeder, die lieve vertrouwde lach van opa of oma, of de meest stralende bruid. Een foto is iets heel persoonlijks en dat wil ik ook uit mijn foto's laten blijken. Iedereen heeft zijn eigen wensen en ideeën waar ik graag in mee denk en deel van uitmaak.

Voir ses oeuvres