Pelikaan

sur Peter Moerman

Pelikaan sur Peter Moerman

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 61623
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
86

Description

Deze Pelikaan is gefotografeerd in Namibie nabij Walvisbaai. De Pelikanen weten dat er bij de boten altijd wat te eten te halen valt en voeren daarom continue glijvluchten langs de boten uit. Op deze ochtend was het windstil en het water daardoor olieglad. Tussen de bewolking en lage mist begon zojuist de zon door te breken en reflecteerde de blauwe delen lucht in het water. De combinatie van de kleurrijke vogel en zijn vervormde reflectie maken deze foto tot een spannende plaat waar je langer naar kan kijken en niet gauw zal vervelen

Cette œuvre est offerte par Peter Moerman

Peter Moerman photo de profilPeter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Voir ses oeuvres