Panorama Porto vanaf de overkant richting de volkswijk Ribeira

sur Peter Moerman

Panorama Porto vanaf de overkant richting de volkswijk Ribeira sur Peter Moerman

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 62075
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
102

Description

Panorama Porto vanaf de overkant richting de volkswijk Ribeira. Dit panorama is opgebowud uit ca. 8 foto's en bevat daardoor veel meer detail dan een enkel beeld. De brug is ontworpen door een leerling van Gustav Eifel. De boten op de voorgrond werden vroeger gebruikt om de Portwijn van de landgoederen naar de pakhuizen te transporteren. tegenwoordig doen ze alleen nog dienst als toeristen trekker. Porto staat bekend om zijn Portwijnen

Cette œuvre est offerte par Peter Moerman

Peter Moerman photo de profilPeter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Voir ses oeuvres