Oude Haven Rotterdam Zwartwit

sur Rob van der Teen

Oude Haven Rotterdam Zwartwit sur Rob van der Teen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 254434
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
89

Description

De Oude Haven is - de naam zegt het al - de oudste haven in Rotterdam, namelijk uit de 14e eeuw. In de Oude Haven liggen veel historische schepen van het Havenmuseum in Rotterdam afgemeerd. Het uitzicht op deze oude vloot geeft deze historische haven een unieke sfeer. Ook vind je in de Oude Haven een kleine historische scheepswerf, waar schepen worden in oude glorie worden gerestaureerd. De Oude Haven is omgeven door de voor Rotterdam kenmerkende mix van historische gebouwen enerzijds en moderne architectuur anderzijds. Zo gaan in de Oude Haven van Rotterdam de hypermoderne Kubuswoningen hand in hand met de historische koopmanshuizen, die tot de oudere gebouwen van Rotterdam horen. Dit contrast levert altijd prachtige foto´s op!

Cette œuvre est offerte par Rob van der Teen

Rob van der Teen photo de profilNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Voir ses oeuvres