Code de l'oeuvre: 475272

Onder de hoede

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
81 livraison gratuite!
Onder de hoede sur Jan van der Knaap

Prévisualisez les oeuvres chez vous!

Notre application vous aide à trouver une oeuvre qui correspond à votre intérieur. Prenez une photo avec votre IPhone ou iPad, accrochez virtuellement votre oeuvre et partagez le résultat avec vos proches par mail, Facebook ou Twitter. Sur l'application. .

Télécharger l'application pour iPad et iPhone Télécharger l'application pour Android

Description

Tilburg was ooit een uitermate katholieke stad. Dat kan je nog zien omdat ongeveer in elke straat en op elke hoek een kerkgebouw staat. Er staan er nog heel veel, en dat heeft eigenlijk ook zijn charme in deze veranderende wereld. Dit is de Goirkese Kerk aan de Goirkestraat, en dan niet vanaf de straatkant, maar vanuit de stille naastliggende begraafplaats. Hier zag ik mensen liggen uit voorgaande eeuwen, en soms nog jonger dan ik zelf. En dan reflecteer je op je eigen eindigheid.

Deze foto behoort tot de serie Moderne Geschiedenis en is daarom in oud zwartwit uitgevoerd.

En savoir plus sur Jan van der Knaap

Jan van der Knaap photo de profilHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Voir ses oeuvres