Misty Morning - Erasmusbrug in mist sur Hans Zijffers

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 173027
Choisir un matériau Plus d'informations
Encadré
Choisir une option Un autre souhait?
339

Description

Een mooie stukje Rotterdam tijdens zonsopkomst gehuld in mist. De Erasmusbrug, De Rotterdam van Rem Koolhaas en een sculptuur van Henk Visch. Gevat in een poëtisch beeld.

En savoir plus sur Hans Zijffers

Hans Zijffers photo de profilZwart/wit fotografie geniet mijn voorkeur. Beelden zonder kleur roepen een zekere spanning op, het prikkelt de verbeelding. Je kunt op een wijze spelen met licht en donker, hoge contrasten, iets dat bij kleurfotofrafie niet werkt. Wat mij vooral boeit is het "film-noir" type bioscoop film van de vorige eeuw. Zoals bijvoorbeeld de klassieker 'The Third Man' met Orson Welles, vol contrastrijke beelden en mistige atmosfeer. Heerlijk vind ik dat. En natuurlijk het werk van meesters zoals bijvoorbeeld Cartier Bresson, Klein, Erwitt (teveel om op te noemen!) en de recent ontdekte Vivian Maier met haar unieke foto?s van New York en Chicago uit de jaren 50 zijn een lust voor het oog. Ik ontken niet dat dit alles een bron van inspiratie voor mij is en voel me soms de eenzame romanticus met het verlangen het huidige Rotterdamse stadsbeeld in die soms zo poëtische setting van toen vast te leggen.

Voir ses oeuvres

Photos des clients

Photo de nos clients: Misty Morning - Erasmusbrug in mist sur Hans Zijffers, sur encadré
Photo de nos clients: Misty Morning - Erasmusbrug in mist sur Hans Zijffers, sur encadré
Photo de nos clients: Misty Morning - Erasmusbrug in mist sur Hans Zijffers, sur aluminium
Photo de nos clients: Misty Morning - Erasmusbrug in mist sur Hans Zijffers, sur fond d'écran