Geel groen en blauw

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 110771

10% de réduction au printemps
Valable encore 1 jour et 22 heures !

Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
122 110

Description

De strakblauwe lucht vormt een mooie achtergrond voor deze groengeschilderde klassieker met een brutaal ogende grille. Het gele nummerbord geeft een mooi kleuraccent, de palmboom op de achtergrond versterkt de tropische uitstraling.

Niet geschikt voor Canvas ivm uitsnede

En savoir plus sur Theo Molenaar

Theo Molenaar photo de profilBelangstelling voor fotografie had ik al voor ik ging reizen. Maar het is gedurende het reizen dat die belangstelling zich verder heeft ontwikkeld. Mijn eerste verre reis was naar Indonesie. Daarna volgden Mexico, Turkije, Thailand en Maleisië. Waarop het tijd werd voor een langere reis.Met een enkeltje Bombay en een vaag plan vertrekken en ruim zes maanden later met de trein terugkomen uit Beijing. Het gevoel te beschikken over een oceaan van tijd omgeven door dampkring aan vrijheid. En de herinneringen die na een jaar bijna op de dag nauwkeurig waren blijven hangen, terwijl die aan de maanden ervoor al niet meer waren dan een samenvatting van herhalende feiten.De verwondering die je ervaart vraagt er om om vastgelegd te worden. In beelden en verhalen. Dat ben ik steeds blijven doen en uiteindelijk zijn dat mijn belangrijkste bezigheden geworden.Reisfotografie omvat veel aspecten van de fotografie: landschap, portret, reportage, straatbeelden en seriematig werken. En het leidt tot ervaring met zeer uiteenlopende omstandigheden, zowel qua licht als qua omgeving en interactie met mensen, dat laaatste vaak gehandicapt door het ontbreken van een gemeenschappelijke taal.Reizen is beleven. Fotograferen is kijken.En uit kijken en beleven volgen als bijna vanzelf verhalen.

Voir ses oeuvres