Galleria Grande, Palazzo Venaria Reale

sur Jan Sluijter

Galleria Grande, Palazzo Venaria Reale sur Jan Sluijter

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 383426
Choisir un matériau Plus d'informations
Poster
Choisir une option Un autre souhait?
Voulez-vous ajouter un cadre ?
67
  • pricelist_free_shipping

Description

Het voormalig koninklijk paleis van het huis van Savoye. Een van de oudste koninklijke families van Europa die in 1945 door middel van een referendum verbannen werden uit Italie. Het schitterende paleis even buiten Turijn is in de laatste jaren volledig in oude luister herstel. Het wedijvert met Versailles in grandeur.

Cette œuvre est offerte par Jan Sluijter

Jan Sluijter photo de profilIk maak foto’s die imago’s versterken. Van gebouwen, bedrijven, merken én mensen.
Wat vertellen gebouwen over de relatie met hun omgeving, de seizoenen, de mensen die erin wonen, werken of recreëren? Met mijn foto’s wil ik de verhalen onthullen die verscholen zitten achter de architectuur.

Details en grappige of handige oplossingen van de ontwerper zijn vaak beeldbepalend. Of het nu gaat om hypermoderne of klassieke architectuur, interieur of exterieur. Of juist om de overgang tussen binnen en buiten. Mijn foto’s doen recht aan de visie van de ontwerper. Ze accentueren de sfeer die gebruikers graag willen ervaren in de schil die hen omringt. Ik maak zichtbaar, voelbaar, hoe die schil optimaal gebruikt kan worden en tot zijn recht komt.
Ik verdiep me graag en volop in de geschiedenis van architectuur en vormgeving. In technische innovaties in mijn vak, maar vooral ook in mensen. Ik leg ze zó vast dat ze uitstralen op hun gemak te zijn. In hun werk, hun werkomgeving, op de plek waar ze hun vrije tijd doorbrengen.

Misschien mede dankzij mijn ervaring als human resource manager kan ik als fotograaf bijdragen aan zelfvertrouwen. Imago’s versterken – van gebouwen, bedrijven, merken én mensen. Mijn fotografie is maatwerk, dat waar mogelijk in overleg met de opdrachtgever zorgvuldig wordt voorbereid. In een kort gesprek krijgen we samen het beoogde doel en de sfeer meestal snel helder.

Voir ses oeuvres