Dupont 2

sur Peter Moerman

Dupont 2 sur Peter Moerman

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 61136
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
94

Description

De fabriek van Dupont in de buurt van Dordrecht is de locatie bij uitstek om fraaie avond- en nachtopnames te maken. Het kunstlicht in vele kleuren en de industrie vormen tezamen een prachtig kleurrijk decor. Door te spelen met sluitertijden kan ook de beweging vastgelegd worden.

Cette œuvre est offerte par Peter Moerman

Peter Moerman photo de profilPeter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Voir ses oeuvres