Coucher de soleil à Zoutelande en Zélande

sur Paul Ranft

Coucher de soleil à Zoutelande en Zélande sur Paul Ranft

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 520054
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
110
  • pricelist_free_shipping

Description

Le parc éolien, situé au large de Zoutelande, est visible à l'horizon. La couverture nuageuse reflète les couleurs du soleil qui vient de se coucher.

Cette œuvre est offerte par Paul Ranft

Paul Ranft photo de profilIk ben een gepassioneerd fotograaf die woont in Breda, de meest bourgondische stad van Brabant.

Van kinds af aan ben ik nieuwsgierig naar beelden. Een foto is per definitie – hoe recent dan ook – een moment uit het verleden. Het vastleggen van gebeurtenissen, en de mogelijkheid om die keer op keer te herbeleven, is wat fotografie voor mij zo fascinerend maakt.

Ik heb me door de tijd heen autodidactisch ontwikkeld tot fotograaf. Om mijzelf als beeldmaker te verbeteren heb ik de vakopleiding aan de School voor Fotografie in Breda met succesvol resultaat afgerond. Ik heb mij verder gespecialiseerd in documentaire- en reportagefotografie.

Mijn doel is om creatief fotowerk te maken waarbij mensen hun herinneringen ‘levend’ kunnen houden. Mijn inspiratie krijg ik door mensen – en de activiteiten waarmee zij zich bezighouden – op beeld vast te leggen. Dat kan in de prive sfeer, maar ook in een zakelijke omgeving. Ik vind het fijn om met anderen op een positieve wijze te communiceren en daarmee het beste resultaat te verkrijgen. Er gaat toch niets boven een blije en tevreden klant!

Wilt u ook blij worden van geslaagd fotowerk?

Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 0640077973

Voir ses oeuvres