Black, blue, red and yellow, Back to the centre

sur Helma van der Zwan

Black, blue, red and yellow, Back to the centre sur Helma van der Zwan

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 189082
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
105

Description

Leef de waarheid , ongeacht wat de kosten zijn . Wees eigenaar van uw eigen werkelijkheid , zonder verontschuldiging. Zie het goede in de wereld . Wees moedig . Wees fel. Wees dankbaar. Wees wild, gek en glorieus vrij .

Cette œuvre est offerte par Helma van der Zwan

Helma van der Zwan photo de profilHet werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Voir ses oeuvres