Arbres dans les dunes

sur Dion de Bakker

Arbres dans les dunes sur Dion de Bakker

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 774382
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
117

Description

Loonse en Drunense Duinen, Photo minimaliste d'arbres sur la grande plaine sablonneuse derrière Bosch en Duin à Udenhout.

Cette œuvre est offerte par Dion de Bakker

Dion de Bakker photo de profilDion de Bakker Fotograaf.
Dion de Bakker (1960) Geboren en getogen in het Bourgondische Zuiden. Net na de hippies maar wel met Punk, New Wave en vooral Bowie. Het was ook de tijd van de Disco, maar daar had ik niet zoveel mee. Mijn hobby’s waren naast fotografie ook muziek, sport, motorrijden, steile wand klimmen en parachute springen. Een student was ik niet, maar de opleiding tot boswachter leek me wel wat. Helaas is het me niet gelukt om op de bosbouwschool aangenomen te worden. Na een baantje in een foto-vaklaboratorium moest ik op een gegeven moment de militaire dienstplicht vervullen. Fotografie was nog steeds mijn grote hobby. Tijdens deze diensttijd heb ik daarom een studie aan de fotovakschool gevolgd. Na mijn diensttijd kon ik terug gaan werken in het fotolabo. Dat heb ik enige jaren vol gehouden, maar zelf fotograferen was en is toch mijn passie. In 1993 heeft dat er toe geleid dat ik als zelfstandig fotograaf aan het werk ben gegaan. Aanvankelijk als allround fotograaf, pakken wat je pakken kunt en zo proberen de kost te verdienen. Dit als een scharrelkip het kostje bij elkaar pikken werkte maar matig. Binnen de fotografie heeft er in die tijd een enorme verandering plaats gevonden: analoog werd digitaal. Reeds in 1996 heeft dat er toe geleid dat ik me ben gaan bekwamen in foto’s scannen en digitale beeldbewerking. Niet kort daarna kwam de eerste professionele digitale camera. Ik had inmiddels erg veel ervaring opgedaan in het fotograferen van interieurs. De keuz

Voir ses oeuvres