Reviews Header Jumbotron

Expérience client avec OhMyPrints

Curieux des expériences de nos clients? Jetez un coup d'oeil à cette page. Vous pouvez non seulement lire les expériences, mais également regarder à l'intérieur des clients qui apprécient déjà leur travail au mur. Laissez-vous inspirer! Souhaitez-vous laisser une critique vous-même? Volontiers! Nous sommes très curieux de savoir ce que vous pensez de notre service.

  1. Reviews Uitstekend Final

Les clients nous évaluent avec 4,8 !

Un excellent score basé sur 544 critiques.

C'est ce que les clients disent de nous

Thomas uit Papendrecht op 22 février 2020: 10 van 10

Een verrijking voor het huis
Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

Marie-Snne uit Huizen op 21 février 2020: 10 van 10

Alles aan dit bedrijf klopt!
Van begin tot eind was het contact prettig, professioneel en klantvriendelijk. Anouschka heeft alle tijd genomen om me te helpen bij het maken van de juiste keuze en nam alle tijd daarvoor.

Vervolgens had ik het behang in no time in huis. De kleuren van het kunstwerk op behang zijn prachtig en de behanger gaf aan dat de kwaliteit erg goed was en gemakkelijk te verwerken.

Kortom: alles klopt aan dit bedrijf. Met de complimenten voor Anouschka?

Mike uit Oss op 21 février 2020: 9 van 10

Super mooi werk!!
Wij hebben sinds kort het werk Elephant (Werkcode: 306724) van Sasha Donker op akoestisch doek aan de muur hangen. Naast dat het een super mooie aankleding van onze woonkamer is, is de akoestiek heel erg verbetert.

Het enige jammere vinden wij is dat het meegeleverde akoestische paneel, voor de demping, op de muur bevestigd moet worden en niet in de schilderijlijst. Hierdoor is het lastig om het schilderij nadien te verplaatsen. Wij hebben dit opgelost door achterop de schilderijlijst een hardboard plaat te maken met gaten. Hierdoor is het schilderij eenvoudig te verplaatsen zonder dat het akoestisch paneel op de muur bevestigd hoeft te worden.

De afbeelding is van super mooie kwaliteit!!

Nely uit M. op 20 février 2020: 10 van 10

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd.
Ik was zo benieuwd naar het resultaat.

Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren.
Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer.

Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service.
Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Josiej uit Horst op 20 février 2020: 10 van 10

Super service en mooi resultaat
De app om te kijken of het werk dat je kiest ook goed in je interieur past werkt ideaal. Daardoor een goede keuze kunnen maken, schilderij op canvas. Ziet er prachtig uit, en werd in overleg geleverd op een dag en tijd die mij paste. Heel tevreden!

Jan uit Hendrik-Ido-Ambacht op 19 février 2020: 10 van 10

No-nonsense bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voor op staat!
Naar aanleiding van een vorige gedane bestelling van topkwaliteit en opgedane prettige ervaring, was het voor mij niet moeilijk om wederom "werkaandemuur" te bezoeken en een bestelling te plaatsen.

Esmee uit Apeldoorn op 19 février 2020: 10 van 10

Geweldig!
We zijn super blij met ons nieuwe schilderij. Snelle levering en heel goed verpakt. Zeker aan te raden!

Lia uit Oostvoorne op 18 février 2020: 9 van 10

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Willeke uit Purmerend op 18 février 2020: 10 van 10

Prachtige werken
Goede service mooie werken.
Jesper Krijgsman
Indonesische kunstschilder
Dahlia
Waiting for him to come

Piet uit Gouda op 10 février 2020: 10 van 10

Hartelijk bedankt voor het mooie schilderij
Blij met het schilderij en heeft een mooi plekje gekregen.