zonder hoed

zonder hoed par l'artiste Iet Wouda

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

zonder hoed sur Iet Wouda

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 297175
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
81 livraison gratuite!

Description

Ontmoeting in de straat, contact is er niet echt, ieder gaat voor zich, in gedachten, gewapend met een paraplu. Dit beeld heb ik vertaald op een surrealistische manier. Je kunt ook gewoon kijken naar de afbeelding en de grap er van inzien. De titel is dan ook vaag gehouden, ze dragen geen hoed, dat is buiten kijf!

En savoir plus sur Iet Wouda

Iet Wouda photo de profilIk ben een gepassioneerd photoshopper (photoshop elements) en werk volle dagen aan mijn afbeeldingen. Fantaseren en creëren is heerlijk om te doen. Voorheen heb ik, samen met mijn partner, een Theater opgezet in Wijk bij Duurstede, met groot succes. In 2001 hebben we dit overgedragen aan anderen. De creativiteit bleef behoorlijk aan me trekken, waardoor ik nieuwe wegen ging bewandelen. De computer had ik nog niet ontdekt, dus dat was de eerste uitdaging om uiteindelijk de handmatig gemaakte collages voortaan met de computer, in een speciaal programma, te kunnen maken. Momenteel volg ik nog een online cursus bij "Photoshopplezier" om de fijne kneepjes, die ik zelf nog niet ontdekt heb, bij te leren. Ik ben vooral bezig met kleuren en zingeving, mijn spirituele inslag niet verloochenend.Het samenbrengen van beelden, die ik in photoshop kan maken, werkt als een verslaving, waarvan de resultaten op deze site te vinden zijn.

Voir ses oeuvres