Zonsondergang in Lapland

Zonsondergang in Lapland par l'artiste Michel Kant

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Zonsondergang in Lapland sur Michel Kant

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 42249
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
102

Description

De foto is gemaakt in februari 2013 in de buurt van Pajala in Lapland. De mist die over het besneeuwde land hang in combinatie met de sneeuw in de bomen en het uitzonderlijke licht maakten dit een sfeervolle foto. De foto is gemaakt bij een temperatuur van -30. Lapland is bekend bij fotografen voornamelijk bekend om het poollicht en vaak wodt dan ook vergeten hoe prachtig het landschap daar is.

En savoir plus sur Michel Kant

Michel Kant photo de profilFotografie is mijn grootste passie. Jaren geleden ben ik door een ongeval in een rolstoel terecht gekomen en ook al bengt dat zijn beperkingen met zich mee, het belemmert mij niet om mijn hobby te blijven doen. Ik ben anderhalf jaar geleden naar Zweden verhuisd en dat bevalt uitstekend. Het merendeeel van mijn fotos zijn dan ook Zweedse landschappen, al leg ik mijzelf niet alleen toe op landschappen. Voor een uitgebreidere beschrijving van mijzelf en meer fotos kun je beter een kijkje nemen op mijn website.

Voir ses oeuvres