Zomeravond in Noord-Groningen

Zomeravond in Noord-Groningen par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Zomeravond in Noord-Groningen

sur robert wierenga

Zomeravond in Noord-Groningen sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 51912
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

In het noorden van de provincie Groningen, vlakbij de waddenkust, zijn enorme uitgestrekte landbouwgebieden. Als je van rust en ruimte houdt, zul je het er fantastisch vinden. Omdat het er bijna altijd (flink) waait, staan er veel grote windmolens. Vlakbij de Eemshaven is een park met een groot aantal van die reuzen. De 2 windmolens op deze foto zijn de laatsten van een lange rij. Ik heb deze foto aan het einde van een prachtige zomerdag gemaakt, vlak voor de zon achter de horizon verdween. Hierdoor scheen er prachtig warm tegenlicht over de graanvelden en werd de mooie wolkenlucht ook heel fraai uitgelicht. Het gebruik van een extreme groothoeklens zorgt ervoor dat de molens lijken om te kantelen.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres