Zomeravond aan het Paterswoldsemeer

Zomeravond aan het Paterswoldsemeer par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Zomeravond aan het Paterswoldsemeer sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 88256
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
108

Description

De oostelijke oever van het Paterswoldsemeer is een van mijn favoriete fotolocaties vlak bij huis. Vooral omdat je er richting het westen kijkt, waardoor het een mooie plek is om de zonsondergang te fotograferen. Deze foto is in de zomer gemaakt, terwijl de oever mooi in het groen staat. Een licht bewolkte hemel licht prachtig roze op door de laatste stalen van de zon, waardoor een contrastrijk kleurenspektakel ontstaat.

En savoir plus sur robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres