Wolken, boom en pad

Wolken, boom en pad par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Wolken, boom en pad

sur robert wierenga

Wolken, boom en pad sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 50862
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Noord-Groningen is een prachtig stuk Nederland. Je vindt er nog de rust en ruimte die elders vaak ontbreekt. Ik ben er dan ook vaak te vinden om te fotograferen. Deze foto is aan het eind van de zomer gemaakt, direct na een flinke regenbui. Op de achtergrond is de wegtrekkende bui nog te zien, terwijl op de voorgrond het nat geregende paadje door de weer doorkomende zon fel verlicht wordt. De eenzame boom doet in mijn ogen bijna on-nederlands aan. Hij lijkt eerder thuis te horen op een afrikaanse savanne.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres