Winter windmill

Winter windmill par l'artiste Sander van der Werf

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Winter windmill

sur Sander van der Werf

Winter windmill sur Sander van der Werf

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 38677
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
94

Description

Windmolen 'De Helper' op de eerste koude ochtend van de winter. Op het Paterswoldsemeer ligt net een dun laagje ijs, het beetje verse sneeuw en de kleurrijke zonsopkomst maken het beeld compleet. De molen is oorspronkelijk in 1863 aan het Noord-Willemskanaal gebouwd en in 1969 afgebroken. In 1970/1971 is hij herbouwd op de oost oever van het Paterswoldsemeer, tussen Haren en Groningen.

Cette œuvre est offerte par Sander van der Werf

Sander van der Werf photo de profilSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Voir ses oeuvres