Waterfront Hoorn II

Waterfront Hoorn II par l'artiste Mark Leek

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Waterfront Hoorn II

sur Mark Leek

Waterfront Hoorn II sur Mark Leek

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 100801
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
88

Description

Droog moment op regenachtige middag aan de randen van het IJsselmeer. De kustlijn van Hoorn bij het Julianapark is prachtig, ook op dagen dat het weer niet zonnig is.

Cette œuvre est offerte par Mark Leek

Mark Leek photo de profilMijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een Nikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

Voir ses oeuvres