Warme winter

Warme winter par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Warme winter

sur robert wierenga

Warme winter sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 88259
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
117

Description

De winter van 2013-2014 is nooit een echte winter geweest met vele warme dagen. Ook was er vaak veel meer bewolking dan normaal is in een winter. Voor fotografie is dat gek genoeg eigenlijk geen probleem, vooral niet aan het begin en einde van de dag. Het laag invallende zonlicht reflecteert dan mooi tegen de wolken, waardoor een prachtige warme gloed kan ontstaan. Zo ook bij deze opname van een steigertje aan het Paterswoldsemeer op de grens van Groningen en Drenthe.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres