Wanderer above the Sea of Fog

Wanderer above the Sea of Fog par l'artiste Sander van der Werf

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Wanderer above the Sea of Fog

sur Sander van der Werf

Wanderer above the Sea of Fog sur Sander van der Werf

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 427757
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
94

Description

Un homme donne sur plusieurs couches des monts brumeux près de Chamonix, en France. M’a rappelé de Wanderer au-dessus de la mer de brouillard par Caspar David Friedrich :)

Cette œuvre est offerte par Sander van der Werf

Sander van der Werf photo de profilSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Voir ses oeuvres