Wandelaars in ochtendlicht bij fort in België

Wandelaars in ochtendlicht bij fort in België par l'artiste Marc Pennartz

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Wandelaars in ochtendlicht bij fort in België sur Marc Pennartz

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 315263
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
83

Description

Foto in zwart-wit genomen in het park bij Fort V in Edegem, een voorstad van Antwerpen. Het is een plaats waar ik vaker foto's maak, vanwege het prachtige ochtend- én avondlicht. Op deze foto creëert de kort ervoor opgekomen zon samen met de historische omgeving een sprookjesachtige sfeer. De gevel van het militaire bouwwerk springt uit de begroeiing tevoorschijn. Het tegenlicht reduceert een wandelend koppel tot silhouetten.
Rond Antwerpen zijn meerdere van dit soort forten, die deel uitmaken van een 19e eeuwse verdedigingslinie, genoemd naar generaal Brialmont. De meeste forten zijn nu in gebruik als recreatiegebied en liggen niet langer aan de rand van de stad maar midden in de bebouwde kom. Samen met enkele "gewone" parken vormen ze de groene longen van de regio Antwerpen. 's Morgens kom je er joggers tegen, mensen die hun hond uitlaten, maar soms ook een wandelend koppel, zoals deze keer.

En savoir plus sur Marc Pennartz

Marc Pennartz photo de profilStreet photographer, writer and editor, based in Belgium.

Voir ses oeuvres