Vulnerable

Vulnerable par l'artiste Helma van der Zwan

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Vulnerable

sur Helma van der Zwan

Vulnerable sur Helma van der Zwan

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 188207
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
111
  • pricelist_free_shipping

Description

Even though she is naked and vulnerable, she will continue. Despite the tears and curses. She refuses doubt who she was and will be , even though she sometimes forgets.

Cette œuvre est offerte par Helma van der Zwan

Helma van der Zwan photo de profilHet werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Voir ses oeuvres