Vogel spiegelbeeld

Vogel spiegelbeeld par l'artiste Sascha van Dam

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Vogel spiegelbeeld sur Sascha van Dam

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 400852
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

Deze foto is gemaakt bij de vogelkijkhut in Veendam. Prachtig om hier bezig te zijn met mijn passie. Diverse vogels vliegen voorbij en het is een sport om ze erop te krijgen. Deze foto heeft iets aandoenlijks, omdat het vogeltje zichzelf lijkt te bewonderen in de spiegel van water. De reflectie is bijna net zo duidelijk als het origineel, wat een bijzonder sfeertje geeft. De lichte achtergrond in de reflectie helpt mee om meer contrast te krijgen.

En savoir plus sur Sascha van Dam

Sascha van Dam photo de profilMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Voir ses oeuvres