Vesteda toren

Vesteda toren par l'artiste Greetje van Son

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Vesteda toren sur Greetje van Son

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 16864
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
108

Description

Tijdens mijn zoektocht naar moderne architectuur, vond ik deze Vesteda toren in Eindhoven. Door bijna onder het gebouw te staan verkreeg ik de hoogtewerking die ik wilde hebben. De lucht was bijna wolkenloos, ideaal om de foto om te zetten in zwart wit. Deze omzetting benadrukt ook de betonnen delen van het gebouw, zodat de hoogtelijnen nog sterker worden.

En savoir plus sur Greetje van Son

Greetje van Son photo de profilHallo, zoals je kunt zien hou ik van fotograferen. Ik ben begonnen als autodidact en heb veel geleerd door naar andere fotografen te kijken en natuurlijk ook door veel te fotograferen. In 2014 heb ik de vakopleiding afgerond aan de Fotovakschool. Waar ik ook ga, je zult me (bijna) altijd met een fototoestel tegenkomen. Mijn interesses in fotografie zijn breed. Moderne architectuur, macrofotografie en landschap zijn toch wel de disciplines waar ik bijzonder warm voor loop. Maar ook pop art (grafitti) straatfotografie, portretten en concertfotografie vind ik leuk om te doen. Details springen mij vaak in het oog, die ik dan ook vastleg. Ik geniet van het fotograferen en de resultaten ervan. Een goede reden om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Dank je voor de belangstelling.Greetje

Voir ses oeuvres