Uitzicht van gedenken bij Loch Loyne, Schotland

Uitzicht van gedenken bij Loch Loyne, Schotland par l'artiste Hans Koster

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Uitzicht van gedenken bij Loch Loyne, Schotland

sur Hans Koster

Uitzicht van gedenken bij Loch Loyne, Schotland sur Hans Koster

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 122860
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
95

Description

De Cairns (opgestapelde stenen) aan Loch Loyne, Schotland. Een oud ritueel om van de oevers van een dichtbij liggend Loch steentjes mee naar boven te nemen om ze vervolgens op te stapelen, ter nagedachtenis van een geliefde / een speciaal iemand.

Cette œuvre est offerte par Hans Koster

Hans Koster photo de profilNatuurbeleving overbrengen op andere mensen voert bij Hans de boventoon, evenals respect voor de natuur.Zijn voorkeur gaat vooral uit naar het vastleggen van landschappen en alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren. Sfeer is daarbij een erg belangrijk aspect. Vooral de jaargetijden herfst en de winter oefenen een grote aantrekkingskracht op zijn werk uit.De thuisbasis wordt gevormd door het prachtige en zeer diverse gebied genaamd de Maashorst (NBr). Inmiddels zijn er al vele foto's in lokale en nationale (natuur)bladen verschenen en worden zijn foto's vaak gebruikt voor o.a. promotionele doeleinden t.b.v. de Maashorst.

Voir ses oeuvres