Tulipes rouges

Tulipes rouges par l'artiste Anouschka Hendriks

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

Tulipes rouges sur Anouschka Hendriks

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 455670
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
85 livraison gratuite!

Description

Photographié dans un champ d'ampoule à Lisse. Belles tulipes rouges. Avec cela, vous apportez le printemps dans votre maison.

En savoir plus sur Anouschka Hendriks

Anouschka Hendriks photo de profilEven voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks, woon in Uden (NL) en ben sinds medio 2013 zelfstandig fotograaf. Na een universitaire studie Bedrijfseconomie en Accountancy ben ik 20 jaar werkzaam geweest als (register)accountant. Een paar jaar nadat ik mama was geworden van drie geweldige kinderen ben ik gestopt met werken. Nu mijn kinderen (bijna) volledig op eigen benen kunnen staan ben ik een geheel andere richting ingeslagen. Ik maak graag iets en word heel blij van creatief bezig zijn en met mensen omgaan. In september 2010 ben ik daarom begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden, ik droom er soms zelfs 's-nachts van.... Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Anouschka Hendriks

Voir ses oeuvres