Strandpaal op het strand van  Ameland

Strandpaal op het strand van Ameland par l'artiste Sanneke Kortbeek

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

Strandpaal op het strand van Ameland sur Sanneke Kortbeek

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 258986
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88 livraison gratuite!

Description

Een lange rij strandpalen op het strand van Ameland. Prachtige strandwandeling met een lekker zonnetje... heerlijk strandleven! De strandpalen zijn geleefd door weer en wind.
Gefotografeerd met een groot diafragma, zodat er een mooie scherpte diepte ontstaat.

En savoir plus sur Sanneke Kortbeek

Sanneke Kortbeek photo de profilMijn 1e camera kreeg ik van mijn vader toen ik 10 jaar was. Ik fotografeerde er op los! Maar pas vele jaren later, eenmaal in het bezit van een spiegelreflexcamera, begon de wereld van de fotografie voor mij meer serieuze vormen aan te nemen! Het ontdekken van de creatieve mogelijkheden van een spiegelreflex maakte mij steeds enthousiaster! Ik maak voornamelijk autonoom werk en probeer artwork te maken van alles wat ik fotografeer. Net iets anders en meer verassend dan het standaard plaatje. Veelal abstract werk, maar ook macro, landschappen / natuur, zwart-wit, architectuur, straatbeeld... Noem maar op. Als ik iets zie wat mijn aandacht trekt?... "klik"! Natuurlijk hoop ik dat u ook zo enthousiast over mijn werk zult zijn. En als u iets ziet wat u mooi vindt?... "klik" dan door voor een prachtig werk aan de muur!

Voir ses oeuvres