Stiuir mi

Stiuir mi par l'artiste Joos fotoos

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Stiuir mi sur Joos fotoos

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 188259
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
87

Description

Het bootje dat de herders op het eiland Scarpa via Huisnis, Harris (Schotland) met de rest van de wereld verbindt. Ik heb er een filmpje van gevonden, dat een mooi beeld geeft van het leven van dit afgelegen stukje wereld. De moeite waard om de link even te kopiëren in je browser: https://www.youtube.com/watch?v=hr8LSXRQOFI. Stiuir mi is een Keltische naam en betekent zoiets als "Leid mij".

En savoir plus sur Joos fotoos

Joos fotoos photo de profilLang geleden, in het analoge tijdperk, had ik al een donkere kamer. Nou ja, een hoekje van de slaapkamer, die, na een tijdje als je ogen gewend waren, toch niet helemaal donker bleek. Ik had erg veel lol in zwart-wit fotograferen. Fotografie bleef daarna altijd een interesse, maar andere zaken kwamen van rechts en foto's maken werd voor op vakantie. Tot we op woonboot Mirakel gingen wonen, in het mooie rivierenland. Ik móest delen wat ik om me heen zag en zo kwam de (inmiddels digitale) fotografie weer in beeld. Ik maak het liefst foto's van de natuur, met oog voor detail. Gespecialiseerd in, hoe kan het anders, het rivierenlandschap.

Voir ses oeuvres