Staircase in white

Staircase in white par l'artiste Greetje van Son

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Staircase in white

sur Greetje van Son

Staircase in white sur Greetje van Son

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 86633
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

The new Stedelijk Museum is wonderfully landscaped. For the design of this new museum building is Bierman Henket architect attracted. The bureau has national fame when it comes to Museum renovations. The special staircase is in itself worth a visit. I could photograph the stairs from different points of view. By the special shape of the staircase you will get another fascinating image with every step. The high key effect in a black and white version show these forms even better.

Cette œuvre est offerte par Greetje van Son

Greetje van Son photo de profilHallo, zoals je kunt zien hou ik van fotograferen. Ik ben begonnen als autodidact en heb veel geleerd door naar andere fotografen te kijken en natuurlijk ook door veel te fotograferen. In 2014 heb ik de vakopleiding afgerond aan de Fotovakschool. Waar ik ook ga, je zult me (bijna) altijd met een fototoestel tegenkomen. Mijn interesses in fotografie zijn breed. Moderne architectuur, macrofotografie en landschap zijn toch wel de disciplines waar ik bijzonder warm voor loop. Maar ook pop art (grafitti) straatfotografie, portretten en concertfotografie vind ik leuk om te doen. Details springen mij vaak in het oog, die ik dan ook vastleg. Ik geniet van het fotograferen en de resultaten ervan. Een goede reden om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Dank je voor de belangstelling.Greetje

Voir ses oeuvres