St.Jansboskapel

St.Jansboskapel par l'artiste Annemie Lauvenberg

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

St.Jansboskapel

sur Annemie Lauvenberg

St.Jansboskapel sur Annemie Lauvenberg

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 88040
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
88

Description

Nog voor het krieken van de dag uit bed gevallen om voor zonsopgang hier aanwezig te zijn en zo het mooiste licht van de dag te vangen. Zo vroeg op de dag hoor je alleen de vogels fluiten.
De kapel ligt in St. Gerlach, een kerkdorpje van Valkenburg ad Geul en is een neogotische mergelstenen wegkapel
Tegenover de kapel, aan de andere kant van de weg ligt Kasteel Schaloen, ook de moeite van het bekijken meer dan waard.
In het natuurgebied Gerendal, zo heet de omgeving hier, is het mooi wandelen.

Cette œuvre est offerte par Annemie Lauvenberg

Annemie Lauvenberg photo de profilIn 2006 zijn we naar Nieuw Zeeland geweest. De prachtige landschappen hier hebben zo'n gigantische indruk op mij gemaakt dat - totaal niet gehinderd door enige kennis - het vastleggen hiervan gewoon moest. Eenmaal thuis besloot ik wat aan dat gebrek aan kennis te gaan doen en ben een aantal intensieve cursussen in Frankrijk gaan volgen.Landschappen; als avondmens niet echt mijn ding maar vroeg, heel vroeg opstaan en nog voordat de zon opkomt ergens zijn en zien hoe zij het landschap wakker kust, dan weet je dat je het doet voor dat prachtige licht dat je alleen op dat onmenselijk vroege uur in je foto kunt vangen.Buiten landschappen ligt mijn passie ook bij het maken van portretten met een voorkeur voor babies en kinderen. Zij ontroeren me doordat zij zich nooit anders voordoen, ze zijn zoals ze zijn en ieder kind is uniek. Ik probeer dat 'eigene' vast te leggen op zo'n manier dat je als ouder ziet, ja dát is nu mijn kind.En omdat mijn lief een 'vogelaar' is ben ik me zo langzamerhand ook gaan toeleggen op van het fotograferen van vogels.Dit vergt wel enige mate van geduld waarbij gezegd moet worden dat dit omgekeerd evenredig is aan de lengte van m'n lenzen. Samen vormen we een goed koppel, ik maak de foto's en hij draagt als wandelende vogelencyclopedie bij aan naamgeving en andere bijzonderheden.

Voir ses oeuvres