Sierzonnebloem met ochtenddauw

Sierzonnebloem met ochtenddauw par l'artiste Ralf Köhnke

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Sierzonnebloem met ochtenddauw sur Ralf Köhnke

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 353189
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
78

Description

Sierzonnebloem in de ochtend met laatste sporen van dauw.

Foto bevat een weblink. Het foto kan ook zonder weblink van de fotograaf en ook zonder andere teksten besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.

En savoir plus sur Ralf Köhnke

Ralf Köhnke photo de profilFotograferen in de vrije natuur is net als een mini vakantie voor mij. Tijdens het fotograferen kan ik de tijd helemaal vergeten en opgaan in mijn foto's. Fotograferen is voor mij een hobby waar ik graag meer tijd en energie in will steken. Ik hoop door verkoop van mijn foto's extra geld te kunnen verdienen om mijn equipment te kunnen verbeteren, voor nog betere foto's. Graag zie ik dan ook bestellingen tegemoet. Mijn advies zou zijn om foto's op een glade ondergrond te laten afdrukken voor de beste beleving van een foto. Bijv. via Xposer.

Foto's onder de rubriek Expositie kunnen ook zonder enkele kaders en randen besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Foto's onder de rubriek Expositie bevatten teksten en ook een weblink naar het portfolio van de fotograaf. Op wens kunnen ook deze foto's zonder de weblink en ook zonder alle andere teksten besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Het is ook mogelijk om de teksten op eigen wens aan te passen. Ook hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.

Voir ses oeuvres