Schotse Hooglander bij de Bussermerheide

Schotse Hooglander bij de Bussermerheide par l'artiste Mascha Boot

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Schotse Hooglander bij de Bussermerheide

sur Mascha Boot

Schotse Hooglander bij de Bussermerheide sur Mascha Boot

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 377577
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
110

Description

Deze Schotse Hooglander kwam rustig aanlopen, hij nam rustig de tijd om mij nieuwsgierig aan te kijken. Het zonlicht was perfect die dag, dit was rond het einde van de middag. Zijn vacht komt prachtig uit in het licht. De foto is genomen op de Bussemerheide.

Cette œuvre est offerte par Mascha Boot

Mascha Boot photo de profilNice to meet you!

Ik ben Mascha Boot, fotografe & designer. Doorzettingsvermogen is mijn tweede naam. Vroeger had ik geen idee wat ik wilde worden. Dat ik creatief was, dat stond zeker vast. Altijd aan het kleuren en knutselen.

In 2016 kocht ik mijn eigen camera en sindsdien zijn wij onafscheidelijk van elkaar. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in portetfotografie, newborn, kinder- en loveshoots. Het vastleggen van een verhaal, het prille begin en de liefde vind ik het mooiste dat er is. Werken met natuurlijk licht vind ik belangrijk. Op deze manier komt de puurheid echt tot zijn recht.

Daarnaast reis ik graag. Tijdens deze reizen laat ik mijn camera niet thuis, ik neem hem overal mee naar toe en wil zoveel mogelijk van de cultuur, omgeving en mensen vastleggen. Over het algemeen komen deze foto's dus ook in mijn shop terecht.

Naast fotografie ontwerp ik ook unieke geboorte en trouwkaarten. Hierbij luister ik naar jullie verhaal en wensen. Daarop maak ik een aantal voorstellen en kijken we wat we kunnen combineren of juist weghalen. Het belangrijkste is dat het jullie kaart is met jullie verhaal. Ik neem jullie mee in het maakproces waardoor je het gevoel krijgt dat je jouw eigen kaart hebt gemaakt.

Waar ik mijn glimlach aan te danken heb? Aan het feit dat ik eindelijk mijn dromen achterna ga, dat ik door middel van mijn talenten mensen een herinnering voor het leven mag geven.

Voir ses oeuvres