Schildmeer

Schildmeer par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Schildmeer sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 51910
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Een opname gemaakt tijdens de zonsondergang bij het Schildmeer in de provincie Groningen. Deze foto is gemaakt na een onstuimige en regenachtige dag. 's Avonds kalmeerde de atmosfeer, en om die rustige sfeer te benadrukken heb ik een hele lange sluitertijd gebruikt. Hierdoor vervagen het water en de wolken tot een mooi melkachtig geheel.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres