Scars Don't Fade

Scars Don't Fade par l'artiste Cho Tang

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Scars Don't Fade sur Cho Tang

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 55919
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
112

Description

Ik ging naar het Zuiderpark, Den Haag die dag om macrofoto's te schieten van bloemen en insecten. Maar als alle omstandigheden willen dat je een landschap met lange sluitertijd neemt, negeer je de hints niet!

Fine Art Fotografie: http://www.chopen.nl/
Commercieel Fotografie: http://www.chotang.nl/

En savoir plus sur Cho Tang

Cho Tang photo de profilIn slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Voir ses oeuvres