SOH19 States of Nature en Technische Universiteit

SOH19 States of Nature en Technische Universiteit par l'artiste Joep de Groot

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

SOH19 States of Nature en Technische Universiteit sur Joep de Groot

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 217757
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
101

Description

Voor velen de toegang tot de Technische Universiteit Eindhoven: het limbopad met daarlangs de zware doos en de bouwkunde faculteit Vertigo. In de vijver is het kunstwerk SOH19 states of nature van de kunstenaar Alex Vermeulen te zien.

En savoir plus sur Joep de Groot

Joep de Groot photo de profilAl vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en zijn schoonheid. Pas later ben ik me toe gaan leggen op het vastleggen hiervan door middel van foto's. In eerste instantie waren dit simpele kiekjes van dingen die ik mooi vond. Gedurende de daaropvolgende jaren heb ik mezelf uitgedaagd de kwaliteit van mijn foto's te verbeteren. Vooral foto's van anderen zijn altijd een inspiratiebron geweest om mezelf te verbeteren. Door het bestuderen van vele boeken, tutorials en tijdschriften heb ik mezelf geleerd wat ik nu toepas. Mijn fotografische stijl kenmerkt zich als weids, kleurrijk en expressief. Veel foto's in mijn portfolio zijn genomen met een groothoeklens tijdens zonsopkomst of -ondergang. Door middel van mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien en met name van het Nederlandse landschap, waarvan ik denk dat het onterecht ondergewaardeerd wordt. Naast landschappen fotografeer ik ook andere onderwerpen in de natuur zoals insecten en andere dieren, planten en paddenstoelen. De echte uitzonderingen hierop zijn enkele architectuur- en stadsfoto's. Doordat ik zelf geen auto bezit, heb ik voornamelijk het gebied rond mijn woonplaats Eindhoven tot mijn werkgebied gemaakt. In de loop van de tijd heb ik hier verschillende fascinerende fotolocaties, buiten de algemeen bekende gebieden zoals de Strabrechtse heide en Kampina, ontdekt.

Voir ses oeuvres