Rustige zonsopkomst op de Veluwe

Rustige zonsopkomst op de Veluwe par l'artiste Wahid Fayumzadah

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Rustige zonsopkomst op de Veluwe

sur Wahid Fayumzadah

Rustige zonsopkomst op de Veluwe sur Wahid Fayumzadah

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 319842
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
84

Description

Het was een vroege ochtend, ik ging erop uit om weer eens de zonsopkomst te fotograferen. Echter was het nogal nevelig, de zon was niet heel goed zichtbaar. Eerder vond ik dit een tegenvaller, iets later zag ik in hoe mooi en mysterieus de sfeer was door de nevel. De foto geeft mij een rustig gevoel.

Cette œuvre est offerte par Wahid Fayumzadah

Wahid Fayumzadah photo de profilHallo!
Ik ben Wahid en ik heb een passie voor fotografie.
Er is zoveel moois om ons heen en wij leven in zo een goede tijd. Ik voel mij bevoorrecht, omdat ik de kans heb om heel veel moois van de wereld te zien, dit wil ik graag delen, daarom neem ik mijn camera mee als ik er op uit ga!
Laat ik eerst maar eens beginnen met het ontdekken van mijn eigen land, Nederland. Voorheen dacht ik altijd dat ik per se naar het buitenland moest als ik mooie natuur foto's wilde maken, naar landen zoals bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland. Dit is echter helemaal niet waar! Nederland is prachtig, dat ziet lang niet iedereen, misschien dat ik ze dat een beetje kan laten zien met mijn foto's.

Voir ses oeuvres