Rust in de Onlanden

Rust in de Onlanden par l'artiste Ronnie Schuringa

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Rust in de Onlanden

sur Ronnie Schuringa

Rust in de Onlanden sur Ronnie Schuringa

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 319260
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
88

Description

De Onlanden is een prachtig beekdallandschap. Tussen de beekdalen van het Eelderdiep en het Peizerdiep ligt een nat laagveengebied.

Dit landschap bestaat uit bosjes, houtwallen, ruige graslanden en sloten waarin waterviolier en dotterbloem bloeien. Het gebied is volop in ontwikkeling. Aan de voet van Groningen ligt een aaneengesloten natuurgebied van circa 3.500 voetbalvelden groot, met ruige hooilanden, moerasbos en volop ruimte voor overtollig water.

Cette œuvre est offerte par Ronnie Schuringa

Ronnie Schuringa photo de profilVolg je passies ?.Mijn passies heb ik in het jaar waarin ik 50 werd bijgesteld en heb ik besloten stil te staan bij waar het in het leven om gaat en wat mij uiteindelijk gelukkig maakt.Hierover nadenkend kwam ik tot de conclusie dat ik me graag weer wilde ontwikkelen in mijn creatieve passie van fotografie en grafisch ontwerpen.Tijdens mijn zoektochten om mijn passies te verwezenlijken blijf ik mij verwonderen over de schoonheid van de natuur en de kleine pure dingen die het leven zo mooi maken.Het is nu tijd om stil te staan, adem te halen en aandacht te geven aan al dit moois en dit met passie vast te leggen en met anderen te willen delen.

Voir ses oeuvres