Rotterdam by night, panorama

Rotterdam by night, panorama par l'artiste Maurice Verschuur

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Rotterdam by night, panorama sur Maurice Verschuur

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 109677
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

De mooiste Skyline van Nederland is die van Rotterdam. Vanaf Katendrecht heb je een perfecte uitzicht zoals te zien is op deze foto. De schitteringen in het water is de kers op de taart.

Op de foto is rechts de Wilhelminapier te zien. Met daarop aan de linkerkant de World Port Center en rechts de Montevideo. Tussen deze megatorens staat het historische gebouw Hotel New York.

In het midden van de foto is de Erasmusbrug te zien. Geheel links van de foto staan onder anderen twee appartementencomplexen met de naam de Hoge Heren.

En savoir plus sur Maurice Verschuur

Maurice Verschuur photo de profilFotografie is voor mij vrijheid. Eropuit trekken. Bijvoorbeeld de natuur of de stad in. Alles wat je nodig hebt is je camera, rugzak met alles erin en het belangrijkste: je creatieve en alerte 'state of mind'. Een deel van mijn foto's deel ik met trots via deze weg. Bestel deze prachtige platen op aluminium, canvas, Xpozer en meer.

Voir ses oeuvres