Rotterdam an der Maas

Rotterdam an der Maas par l'artiste Rob van der Teen

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Rotterdam an der Maas

sur Rob van der Teen

Rotterdam an der Maas sur Rob van der Teen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 182649
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
94
  • pricelist_free_shipping

Description

Das Foto wurde um Viertel nach acht morgens vom Dach des Hotels Inntel Rotterdam Centre aufgenommen.

Der Name Rotterdam stammt aus dem dreizehnten Jahrhundert und bezieht sich auf einen Staudamm in der Rotte. Das historische Stadtzentrum wurde im Mai 1940 durch einen deutschen Bombenangriff weitgehend zerstört. Rotterdam ist bekannt für seine innovative Architektur.

Cette œuvre est offerte par Rob van der Teen

Rob van der Teen photo de profilNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Voir ses oeuvres