Rotterdam Centraal Station

Rotterdam Centraal Station par l'artiste Evert Buitendijk

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Rotterdam Centraal Station

sur Evert Buitendijk

Rotterdam Centraal Station sur Evert Buitendijk

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 91133
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
99

Description

Rotterdam Centraal Station Nacht

In 2004 is begonnen met een totale herbouw van het station en zijn omgeving om het toenemende verkeer van treinen, bijvoorbeeld de hogesnelheidstrein tussen Amsterdam, Brussel en Parijs, te kunnen verwerken en om de Randstadrail zijn plaats te kunnen geven. Ook was het bestaande station te klein geworden om het grote aantal passagiers te verwerken. Het oude metrostation met twee sporen en een eilandperron is nadat het nieuwe Rotterdam Centraal werd gesloopt, nu met drie sporen in plaats van twee, in verband met de doortrekking van de RandstadRail verbinding tussen Rotterdam zuid en Den Haag. Het oude metrostation Rotterdam Centraal is gesloopt en op de plaats waar eerst het perron zich bevond zijn nu wissels aangelegd voor het nieuwe station. Het nieuwe Rotterdam Centraal bevat voor de metro drie sporen en twee eilandperrons. Spoor 1 is alleen voor metrolijn E richting Den Haag Centraal bedoeld. Spoor 2 is voor metrolijn E richting Slinge, en tijdens extra diensten tussen Slinge - Rotterdam Centraal v.v wordt spoor 2 ook gebruikt als eindpunt van metrolijn D. Spoor 3 is aangelegd tussen de twee eilandperrons, dit is uniek, aangezien hierbij aan beide zijden de deuren van het metrorijtuig worden geopend. Spoor 3 wordt gebruikt als eindpunt van metrolijn D richting De Akkers.

Cette œuvre est offerte par Evert Buitendijk

Evert Buitendijk photo de profilI'm an photographer from Rotterdam the Netherlands interested in sports, events, HDR, landscape and architectural photography.

Voir ses oeuvres