Ronde toren, Kopenhagen

Ronde toren, Kopenhagen par l'artiste joas wilzing

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Ronde toren, Kopenhagen sur joas wilzing

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 206787
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
94

Description

De Ronde toren in Kopenhagen, een prachtige toren in het centrum van de Deense hoofdstad. De weg loopt geleidelijk naar boven. Door de ramen valt het licht op de witte muren, waardoor de vormen en lijnen benadrukt worden.

En savoir plus sur joas wilzing

joas wilzing photo de profilHoi, Leuk dat je mijn winkel bij werk aan de muur bekijkt!Ik heb het geluk om vlakbij een aantal prachtige natuurgebieden te wonen: de Veluwezoom, Posbank, De Gelderse Poort, de Klompenwaard waar Fort Pannerden in ligt, Meinerswijk. Ik ben daar dan ook geregeld te vinden.Maar natuurlijk kom ik ook op andere plekken, in Nederland en daar buiten.Op werkaandemuur vind u de mooiste foto's die ik maakte, om thuis of elders aan de muur te hangen. Ze zijn op allerlei materialen en formaten te bestellen. Als u vragen heeft, advies wil of een wens heeft: ik denk graag met u mee. Het makkelijkst ben ik te bereiken via joaswilzing@gmail.com.

Tijdens mijn omzwervingen door de natuur ontmoet ik dieren. Over sommige van deze ontmoetingen schrijf ik een kort verhaaltje. Je leest ze hier: http://joaswilzing.nl/category/ontmoetingen-met-dieren/

Ik wens u een fijne dag,Joas

Voir ses oeuvres