Rode Lampenpoetser

Rode Lampenpoetser par l'artiste Jan van der Knaap

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

Rode Lampenpoetser sur Jan van der Knaap

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 372588
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
81 livraison gratuite!

Description

De Rode Lampenpoetser (Melaleuca citrinus) komt oorspronkelijk uit Australië. Het is een sierheester met langgerekte felrode bloemen. Deze bloemen hebben talloze langgerekte steeltjes met een stuifmeeldoosje aan de top. De bloeitijd is van mei tot augustus.

En savoir plus sur Jan van der Knaap

Jan van der Knaap photo de profilHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Voir ses oeuvres